• English
    • magyar
  • English 
    • English
    • magyar
  • Login
View Item 
  •   HuVetA Home
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • View Item
  •   HuVetA Home
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A laktózmentes tejtermékek fogyasztói megítélése

Thumbnail
View/Open
Németh Andrea, Szakdolgozat (3.748Mb)
Date
2019
Author
Németh, Andrea
Metadata
Show full item record
Abstract
Az elmúlt évtizedekben a fejlett országok vásárlóinak fogyasztói szokásai egyre több változáson esnek át. Az orvostudomány fejlődésével számos táplálkozással összefüggő betegség, valamint ezek kezelését szolgáló termék és diéta kerül előtérbe, továbbá ezzel párhuzamosan felértékelődött egyes élelmiszercsoportok egészségmegőrzésben betöltött szerepe. Ilyen például a hazánkban is nagy arányban előforduló betegség, a laktózérzékenység. Kutatásom főként a hazai fogyasztók tej és tejtermékekkel, laktózérzékenységgel és laktózmentes termékekkel kapcsolatos véleményének megismerésére irányult. Ennek érdekében 2018 július-augusztusában, a főbb nagyvárosokban és kisebb településeken 1002 fős, személyes kérdőíves megkérdezést végeztünk. A kérdések többsége során zárt formájú, 5 fokozatú Likert skálát alkalmaztunk.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2301
Collections
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of HuVetACommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV