Browsing Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science by Subject "Csirke"
Now showing items 1-3 of 3
-
A fácántápok fehérjetartalma csökkenthetőségének vizsgálata
(2010)A hazai fácánállomány fenntartásában nagy szerepe van az évente kibocsátott madarak számának és minőségének, melyet nagymértékben befolyásol az intenzív fácántartó telepek tenyésztési, tartási és takarmányozási technológiája. ... -
Methods and technologies to reduce or prevent Salmonella infection using feed additives in poultry and swine production
(2013-11-06)Salmonellosis is generally accepted to be one of the most important zoonoses transmitted by meat and eggs in the developed world. Whilst the majority of salmonellosis infections arise from consumption of poultry products, ... -
Zsírkiegészítők hatása a brojlercsirkék növekedésére, testzsír összetételére, illetve redoxegyensúlyára
(2010)A diplomadolgozat tárgyát képező kísérlet célja a brojlercsirkék tápjában energiakiegészítésként használható különböző zsír- illetve olajforrások termelési paraméterekre, egyes szövetek zsírsav-összetételére valamint az ...