Show simple item record

dc.contributor.authorNégyesi, Evelin
dc.date.accessioned2023-07-25T12:53:22Z
dc.date.available2023-07-25T12:53:22Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10832/3420
dc.description.abstractAz állati termékek nagyüzemi előállítása dinamikusan fejlődik az egyre növekvő piaci igények kielégítése céljából. Az ágazatok közül a baromfi ágazat képes a legrugalmasabban alkalmazkodni a piaci változásokhoz. A hatékony nagyüzemi termelést lehetővé teszi a baromfik kedvező szaporodásbiológiai tulajdonsága, valamint az ágazaton belüli szektorok kialakítása. Elkülönül a hús- és a tojástermelés, valamint a tenyészállat előállítás a végtermék előállítástól.en_US
dc.language.isohuen_US
dc.titleAnyavonali broiler nagyszülőpár állományok kelési eredményeinek vizsgálata 2021. évi adatok alapjánen_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record