Show simple item record

dc.contributor.authorSteinbach, Borbála
dc.date.accessioned2024-03-05T09:36:25Z
dc.date.available2024-03-05T09:36:25Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10832/3716
dc.description.abstractAz élelmiszerek közegészségügyileg aggálytalan, biztonságos fogyaszthatósága alapvető emberi igény. Azonban a természetes anyagok iránti érdeklődés és igény is megnőtt a fogyasztók részéről. Mindezek miatt az illóolajok antibakteriális aktivitása iránti érdeklődés egyre nagyobb az elmúlt években, és bebizonyosodott, hogy hatékonyak lehetnek még a multirezisztens törzsekkel szemben is. A kísérlet során is alkalmazott redox-potenciál mérés során a mikroorganizmusok szaporodása során a környezetben beálló redox-potenciál változást mérik.en_US
dc.language.isohuen_US
dc.titleAZ ILLÓOLAJOK HATÁSA A SALMONELLA ENTERITIDIS ÉS LISTERIA MONOCYTOGENES SZAPORODÁSÁRAen_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record