Browsing by Subject "Zsírsavak"
Now showing items 1-4 of 4
-
A béta-hidroxi-vajsav meghatározása tehenekben az ellés körüli időszakban
(2015)High productivity and high milk yield in dairy cows can be obtained by providing good nutrition, management and meeting the overall welfare and well-being requirements. The intermediary metabolism of dairy cows are very ... -
Lehetőségek a tej konjugált linolsav-tartalmának emelésére (szakirodalmi összefoglaló)
(2009)Egyre növekvő érdeklődéssel fordul a tudomány az élelmiszerek konjugált linolsav (CLA)-tartalmának növelése felé, mert számos állatkísérletben antikarcinogén, antidiabetikus, csontképzést segítő, elhízás ellenes és ... -
Opportunities in the modification of fatty acid composition of beef meat with feeding strategies focusing on the actual human dietetic requirements
(2015)In developing nations, meat of all types offers a means for reducing malnutrition and increasing food security while by those in the developed world, red meat, especially of ruminant origin is often viewed as a culprit in ... -
Zsírkiegészítők hatása a brojlercsirkék növekedésére, testzsír összetételére, illetve redoxegyensúlyára
(2010)A diplomadolgozat tárgyát képező kísérlet célja a brojlercsirkék tápjában energiakiegészítésként használható különböző zsír- illetve olajforrások termelési paraméterekre, egyes szövetek zsírsav-összetételére valamint az ...