• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
  • PhD Dissertations
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
  • PhD Dissertations
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Funkcionális élelmiszerek, kiemelten a laktózmentes tejtermékek vásárlási szokásainak és fogyasztásának vizsgálata

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Szabó_Erika_értekezés_final_2023.pdf (1.913Mb)
Thesis Szabó_Erika_ENG_2023.pdf (733.9Kb)
Tézisek (634.0Kb)
Dátum
2023
Szerző
Szabó, Erika
Metaadat
Részletes rekord
URI
http://hdl.handle.net/10832/3595
Gyűjtemények
  • PhD Dissertations

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV