• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Food Hygiene
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Food Hygiene
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Detection of Salmonella Enteritidis and Thyphimurium in fresh poultry meat by the combination of redox pontential measurement and real-time PCR methods

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Gabriella Sjöblom (336.3Kb)
Dátum
2014
Szerző
Sjöblom, Gabriella
Metaadat
Részletes rekord
URI
http://hdl.handle.net/10832/1252
Gyűjtemények
  • Department of Food Hygiene

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV