• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Hygiene, Herd-health and Vetetinary Ethology
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Hygiene, Herd-health and Vetetinary Ethology
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The effect of feeding different total mixed rations of rumen fermentation in high producing dairy cows

Megtekintés/Megnyitás
WalshStevenThesis.pdf (254.1Kb)
Dátum
2014
Szerző
Walsh, Steven
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Although we see a reduction in pH in March in the experimental group it is still above the critical pH of the rumen is 6 (Hutjens, 1998). The increased concentrations of VFA have probably resulted in changes in the milk composition. In this way, increases in ruminal butyrate and propionate concentrations could lead to an increased milk yield with butyrate acting as a source of energy and a lipid precursor, while sparing propionate from oxidation leaving it more available to conversion to glucose for lactose synthesis (Van Soest, 1982).
URI
http://hdl.handle.net/10832/1256
Gyűjtemények
  • Department of Animal Hygiene, Herd-health and Vetetinary Ethology

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV