• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Travnik-i sajt hamisítása Boszniában, és annak feltárása külömböző PCR eszközökkel

Megtekintés/Megnyitás
Tímár Endre Zoltán szakdolgozat (1.436Mb)
Dátum
2014
Szerző
Tímár Endre Zoltán
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The object of my thesis is the well-known Bosnian dairy product, the Travnički sir - made purely from sheep milk - and its adulteration through using cow milk to rarefy and make it more profitable for the industrial manufacturer. It is a worldwide phenomenon, because it can be easily applied in the technology of cheese manufacturing. Differences in price and seasonal availability might make it attractive for farmers to adulterate expensive sheep milk with cheaper cow milk. Also in Bosnia and Herzegovina the amount of sheep milk is a lot less than cow milk. The farmers often attempt to make this kind of cheese from a mixed raw material, where sheep milk is at least partially replaced with undeclared cow milk.
URI
http://hdl.handle.net/10832/1426
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV