• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Pathological findings in farmed Sparus aurata with special attention to parasites of the gills, fins and skin

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Robert Schembri Thesis (868.6Kb)
Dátum
2015
Szerző
Schembri Robert
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The consumption of seafood is a human practice that dates back to ancient times, when communities lived as hunter-gatherers, travelling from one region to another. Out of necessity, humans had to adapt in order to survive and hence the skill of fishing was developed and fish became a major source of sustenance. The practice kept evolving throughout the ages and has climaxed into the modern aquaculture methods, trying to reduce the detrimental effects of overfishing which is a direct result of the global increase in seafood demand. The vast majority of fish are of the class osteichthyes, which is an extremely diverse and abundant group consisting of over 30,000 species. Taxonomically, it encompasses all fish that have bone skeletons, therefore excluding all fish that have a cartilaginous skeleton. It is also the largest class of vertebrates in existence today (Kotpal 2009).
URI
http://hdl.handle.net/10832/1481
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV