• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cultured meat from stem cells

Megtekintés/Megnyitás
Evelyn Coleman, Thesis (2.208Mb)
Dátum
2018
Szerző
Coleman, Evelyn
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
This thesis has discussed why alternative processes of meat production need to be explored, how cultured meat can be developed and what challenges and benefits cultured meat faces in regard to further development. This thesis focused on environmental and social aspects that could be improved upon with the use of cultured meat. The types of stem cells used for tissue culturing, the appropriate medium to culture the tissue in and the role of the bioreactor were discussed. The types of scaffold.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2139
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV