Navigáció kapcsolókkal
English
magyar
magyar
English
magyar
Belépés
Navigáció kapcsolókkal
Dokumentum megnyitása
HuVetA kezdőlap
Diplomadolgozatok / Theses
Theses
Dokumentum megnyitása
HuVetA kezdőlap
Diplomadolgozatok / Theses
Theses
Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
A literature review on the significance of salmonella contamination in fish and seafood on human health.
Megtekintés/
Megnyitás
TDK dolgozat (969.6Kb)
Dátum
2021
Szerző
Idland, Gunn Marthe
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Salmonella is a major cause for food-borne infections in humans, most often caused by S. Enteritidis and S. Typhimurium.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3116
Gyűjtemények
Theses
Keresés a HuVetA-ban
Ez a gyűjtemény
Böngészés
A teljes HuVetÁ-ban
Kategóriák és gyűjtemények
A megjelenés éve szerint
Szerzők
Címek
Tárgyszavak
Ebben a gyűjteményben
A megjelenés éve szerint
Szerzők
Címek
Tárgyszavak
Az én HuVetÁm
Belépés