• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Development of Vegetable Protein-Based Nuggets with High Essential Amino Acid Level for Vegetarian and Vegan Consumers

Megtekintés/Megnyitás
TDK dolgozat (6.227Mb)
Dátum
2021
Szerző
Janzen, Raffael
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The aim of this study was to develop and evaluate the production of pea protein-based nuggets which were treated with microbial transglutaminase and were able to obtain a high essential amino acid level.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3118
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV