• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
  • PhD Dissertations
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
  • PhD Dissertations
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Regulation of metabolic processes by nutritional factors in chicken

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Disszertáció (4.608Mb)
Tézisfüzet (angolul) (260.8Kb)
Tézisfüzet (263.2Kb)
Dátum
2022
Szerző
Petrilla Kulcsárné, Janka
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The promotion and maintenance of metabolic health with optimal feed utilization is of special importance in the broiler industry to ensure intensive and economic growth and simultaneously to improve animal welfare, as these aspects determine the quality and quantity of the endproducts. The restricted application of antibiotics and hormones in the European Union turned the scientific and public interest towards the growth promoting beneficial effects of alternative feed additives, especially the most commonly used short-chain fatty acid n-butyric acid or its anion form n-butyrate (in the followings butyrate) in order to reach the above mentioned goals.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3146
Gyűjtemények
  • PhD Dissertations

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV