• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The Use of Probiotics and Prebiotics in Maintaining the Good Health of Swine of Different ages (A Review)

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (734.8Kb)
Dátum
2021
Szerző
Magnus Thölke, Thölke
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
This literature review addresses different feed additives—probiotics and prebiotics—across the three life stages of finishing pigs. With the reduction and elimination of certain antibiotics, prebiotic and probiotics are more significant to the nutrition of pigs than ever.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3180
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV