• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Evaluation of health concerns related to the consumption of European medium-and long-ripened cheese types with possibly high biogenic amine content

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (3.019Mb)
Dátum
2020
Szerző
Lill Kristin Moe, Austheim
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Cheese is a diverse group of dairy products whose origin dates back several thousand years(Salqueetal., 2013).Today, cheese consumption and manufacturing is seen worldwide, with Europe being the largest producing region in the world producing approximately 8.7 x 106tonsannually(McSweeney et al., 2017). Cheese is not only consumed for its nutritive properties, but also for its organoleptic qualities.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3239
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV