• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Risk Factors Associated With Lameness In Dairy Cattle And Analysis Of The Efficacy Of The Scoring Systems Identifying Lameness

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (1.318Mb)
Dátum
2020
Szerző
Cook, Sarah
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
In a healthy individual the body weight of a cow is mainly distributed equally between the forelimbs and the hindlimbs, with the claw functioning as a keratinous appendage. It is only when the animal is balanced squarely and receives appropriate claw trimming that this correct weight distribution can be achieved.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3251
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV