• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Antimicrobial activity of thyme

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (2.136Mb)
Dátum
2020
Szerző
Sellberg, Fredrika
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Spices are important parts of the human diet and have been used for thousands of years to add flavour, colour and aroma to food (Deans and Ritchie, 1987). They are used with the primary purpose of flavouring foods although it has long been known spices have antimicrobial and antioxidative effects.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3336
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV