• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The Use of Essential Oils and Nanoparticles in the Food Industry: A Review

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (4.281Mb)
Dátum
2022
Szerző
Guinan, Caoimhe Kate
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The production of safe foods with little or no artificial preservatives is one of the foremost leading challenges for food industries because of the severe adverse effects caused by some synthetic materials. This increased consumer demand for safe food products has forced said industries to use natural herbal and plant-origin preservatives instead. The essential oils are composed of complex mixtures encompassing various individual compounds, which have been extracted by many methods.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3411
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV