• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Insect based proteins as feed and food sources: Literature review on emerging technologies and possible associated risks

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (3.336Mb)
Dátum
2022
Szerző
Grindheim, Silje Karina
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The world needs more protein for the ever-increasing population. The traditional production of meat is responsible for a large part of greenhouse gases and pollution. Compared to the production of animal protein, insect-based protein gives lower emissions and requires fewer natural resources such as water, space, energy, and feed. This is novel food with an emerging industry. There has been a concern about whether the insects could bring biological or chemical damage to humans, eaten whole or use them as additions to food or a feed. It was also assessed whether the climate benefits and the good degree (effectiveness) of utilisation would outweigh any disadvantages that might be found.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3428
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV