• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Literature review of heavy metal levels in wild edible European mushrooms in relation to the risk to common livestock species

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (1.790Mb)
Dátum
2023
Szerző
Ó Murchadha, Ruaidhrí
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Mushrooms are a reliable source of food and livestock feed across the world due to their nutritional value, palatable flavours, and medicinal properties. However, these fungi have been shown to accumulate and retain heavy metals through absorption from their environment. This can pose a significant health risk in some cases if improperly treated feed is given to livestock, for consumers and livestock alike. High levels of heavy metal in wild edible mushrooms have become a growing risk worldwide, particularly in areas contaminated with industrial pollutants, agricultural runoff, and mining activity by-products.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3876
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV