• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Effect of Enzyme Supplementation on Broiler Chicken: A Literature Review

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (406.5Kb)
Dátum
2023
Szerző
Tassidis, Georgios
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
While broiler chicken breeding is becoming more expensive and the market demand for chicken meat is constantly increasing, farmers are in need of a supplement that could boost their production while maintaining the animal’s welfare. When antibiotics usage as growth promoters got banned in many countries due to negative impacts on the consumer’s health, enzyme supplementation started increasing worldwide for different reasons. Several studies have been conducted on the effects of exogenous enzyme supplementation on the broiler chicken’s body, showing their impacts on different traits such as immunity, nutrition, intestinal microflora, and growth rate. This thesis demonstrates how different exogenous enzymes can have a positive impact on broiler chickens by boosting their immunological system or by reducing the pathological lesions associated with different viral or bacterial infections.
URI
http://hdl.handle.net/10832/4015
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV