• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Luteolin and chrysin could prevent lipopolysaccharideochratoxin combination-caused inflammation and oxidative stress in vitro

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (2.580Mb)
Dátum
2024
Szerző
Annelie, Wohlert
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Ochratoxin A (OTA) produced by Aspergillus and Penicillium spp. can contaminate cereal-based foods and feedstuffs and their oral consumption can cause severe gastrointestinal, kidney and liver disorders both in humans and in the livestock. Gramnegative bacterial lipopolysaccharide (LPS) is also reported to cause chronic inflammation of the gut and is capable of stimulating liver injury. However, plant-derived flavonoids such as chrysin (CHR) and luteolin (LUT) display many positive aspects, such as antiinflammatory and antioxidant properties.
URI
http://hdl.handle.net/10832/4247
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV