• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A hepatitis E vírus élelmiszer-biztonsági jelentőségének vizsgálata PCR és ELISA módszerrel állati eredetű élelmiszerekben

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (752.4Kb)
Dátum
2021
Szerző
Makkai, Enikő
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The Hepatitis E virus (HEV) is a pathogen belonging to the family Hepeviridae, including the genus Orthohepevirus A. HEV is a non-enveloped, icosahedral symmetry, positive-sense single-stranded RNA virus with a genome of 7.2 kb in length. A total of 8 genotypes are known. Virus strains belonging to the HEV-3-4 genotype are able to spread from animal to human, so they are responsible for zoonotic diseases. The main reservoir species of zoonotic strains are the swine, wild boar, deer, fawn and rabbit. Previous research has shown that virus strains responsible for zoonotic infection in developed countries are transmitted primarily from animals to humans through faecal-oral contact and food.
URI
http://hdl.handle.net/10832/4471
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV