• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Az ivar hatása az őzhús belartalmi és zsírsav összetételére

Megtekintés/Megnyitás
KocsisDóraThesis.pdf (604.8Kb)
Dátum
2014
Szerző
Kocsis, Dóra
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Az elmúlt évtizedben számos publikáció született a gazdasági állatfajok húsának beltartalmi értékeiről, ezzel ellentétben a vadon élő állatokéról nem sok adat áll rendelkezésre. Munkánk során az egyik leggyakrabban fogyasztott vad, az őz húsát vizsgáltuk. A vizsgálat célja, hogy az őz húsának kémiai összetételét és a húsban található zsír zsírsavösszetételét meghatározzuk, és ivari bontásban elemezzük, továbbá kérődző gazdasági fajokra vonatkozó szakirodalmi adatokkal összehasonlítsuk.
URI
http://hdl.handle.net/10832/1326
Gyűjtemények
  • Department of Animal Breeding, Nutrition and Laboratory Animal Science

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV