Search
Now showing items 1-4 of 4
A hőkezelés hatása a tej antibiotikum-maradékanyag tartalmára
(2015)
A PhD munka, amibe lehetőségem nyílt szakdolgozatommal bekapcsolódni a tejben - különböző hőkezelési eljárásokat követően - megmaradó antibiotikum maradékanyagok mennyiségét, valamint azok tejipari hatásait kívánta ...
A study on the prevalence of anisakid species in fish caught in Maltese waters
(2015)
From February 2015 to October 2015, 3 fish species were examined for the presence of anisakids. The larval abundance in these species was investigated, comparing the larvae count to the size and weight of the fish and the ...
Környezetszennyező nehézfémek élelmiszer-biztonsági vonatkozásai őzekben
(2015)
Napjainkban a fémek környezetszennyező hatása, illetve kumulációs tulajdonságuk
miatt, a táplálékláncban való feldúsulásuk igen fontos szempont az egészségvédelem
szempontjából. A különböző fémek, nehézfémek a környezetben ...
Tenger gyümölcsei nehézfém-szennyezettségének élelmiszer-biztonsági megítélése
(2015)
Napjainkban a fémek környezetszennyező hatása, illetve kumulációs tulajdonságuk
miatt, a táplálékláncban való feldúsulásuk igen fontos szempont az egészségvédelem
szempontjából. A különböző fémek, nehézfémek a környezetben ...