Search
Now showing items 1-3 of 3
Állati eredetű élelmiszerek nehézfém-szennyezettségének élelmiszer-biztonsági jelentősége - Irodalmi összefoglaló
(Magyar Állatorvosok Lapja, 2016-02)
SUMMARY
This article reviews the food toxicological characteristics of heavy metals and
metalloids, as well as their public health significance in foods. Different heavy
metals are found in the environment as natural ...
A gátlóanyagok jelentősége a tejben, valamint ezek élelmiszer-higiéniai vonatkozásai
(Magyar Állatorvosok Lapja, 2016-08)
SUMMARY
In the dairy industry starter cultures have been used for more than a hundred
years in the production of dairy products which are very important in the nutri tion of humans. The authors present the biological ...
A nyers tejben potenciálisan jelen levő kórokozók közegészségügyi jelentősége
(Magyar Állatorvosok Lapja, 2016-04)
SUMMARY
In this review article the authors highlight the public health significance of the
pathogens causing either primary, intravital infection of the raw milk or secondary, mainly faecal contamination of it. Of the ...