• English
    • magyar
  • English 
    • English
    • magyar
  • Login
View Item 
  •   HuVetA Home
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • View Item
  •   HuVetA Home
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A laboratóriumban előállított húskészítmények, mint alternatív fehérjeforrások

View/Open
Thesis (1.433Mb)
Date
2022
Author
Petrovszki, Szonja Johanna
Metadata
Show full item record
Abstract
A szakdolgozatom fő témája a laboratóriumban előállított hústermékek ismertetése, az előállítás folyamatának bemutatása. Célom e termékek értékelése az alternatív fehérjeforrások között elfoglalt helye szempontjából. Felvázolásra kerülnek az elmúlt évtizedben felmerülő, a globális húsipart érintő problémák és kockázatok. Elemzem a hús- és fehérjefogyasztási szokásokban bekövetkezett változásokat, illetve a fogyasztói trendeket. A dolgozatomban tárgyalom a globális felmelegedés, a klímaváltozás és a húsfogyasztás közötti összefüggéseket.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3512
Collections
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of HuVetACommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

Login

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV