Rövid rekord

dc.contributor.authorPetrovszki, Szonja Johanna
dc.date.accessioned2023-08-16T10:58:38Z
dc.date.available2023-08-16T10:58:38Z
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10832/3512
dc.description.abstractA szakdolgozatom fő témája a laboratóriumban előállított hústermékek ismertetése, az előállítás folyamatának bemutatása. Célom e termékek értékelése az alternatív fehérjeforrások között elfoglalt helye szempontjából. Felvázolásra kerülnek az elmúlt évtizedben felmerülő, a globális húsipart érintő problémák és kockázatok. Elemzem a hús- és fehérjefogyasztási szokásokban bekövetkezett változásokat, illetve a fogyasztói trendeket. A dolgozatomban tárgyalom a globális felmelegedés, a klímaváltozás és a húsfogyasztás közötti összefüggéseket.en_US
dc.language.isohuen_US
dc.titleA laboratóriumban előállított húskészítmények, mint alternatív fehérjeforrásoken_US
dc.title.alternativeLab-grown meat products as alternative protein sourcesen_US
dc.typeThesisen_US


A tételhez tartozó fájlok

Thumbnail

Ez a dokumentum a következő gyűjtemény(ek)hez tartozik:

Rövid rekord