• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Böngészés szerző szerint 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészés szerző szerint
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészés szerző szerint
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Böngészés szerző szerint "Erdősi, Orsolya"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Rendezés:

Sorrend:

Találatok:

1-1 tétel 1 közül

  • cím
  • megjelenés éve
  • feltöltés éve
  • növekvő
  • csökkenő
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Gyors mikrobiológiai módszerek fejlesztése és alkalmazása élelmiszer- és környezet-higiéniai vizsgálatokban 

      Erdősi, Orsolya (2014-09-11)
      The protection of public health is a fundamental aim of the food law. Microbiological hazards in the foodstuffs are the main source of the foodborne diseases. The food must not contain microbes, toxins, metabolites produced ...

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Böngészés

      A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

      Az én HuVetÁm

      Belépés

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV