• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Böngészés szerző szerint 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészés szerző szerint
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészés szerző szerint
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Böngészés szerző szerint "Sallainé, Bajkai Andrea"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Rendezés:

Sorrend:

Találatok:

1-1 tétel 1 közül

  • cím
  • megjelenés éve
  • feltöltés éve
  • növekvő
  • csökkenő
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • Minőségi paraméterek változásának nyomonkövetése friss csirkemellfilé változó hőmérsékleten történő tárolása során 

      Boros, Anikó; Friedrich, István László; Sallainé, Bajkai Andrea; Vargáné Tóth, Adrienn (2024-07)
      Background: The quality and safety of food products depend on storage conditions, particularly for refrigerated items, where maintaining specified temperatures from processing to consumer handling is vital to prevent ...

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Böngészés

      A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

      Az én HuVetÁm

      Belépés

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV