• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Böngészség tárgyszó szerint 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészség tárgyszó szerint
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészség tárgyszó szerint
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Böngészés tárgyszó szerint "Takarmány tápértéke"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Rendezés:

Sorrend:

Találatok:

1-2 tétel 2 közül

  • cím
  • megjelenés éve
  • feltöltés éve
  • növekvő
  • csökkenő
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A tejelő tehén takarmányadagjának ásványianayag-tartalma hazai mérési adatok alapján 

      Bartha Zoltán Kázmér (2015)
      The aim of the survey was to describe the actual measured mineral content (Ca, P, K, Na, Mg, S) of the total mixed ration (TMR) in Hungary, moreover to give recommendation according to the findings. Mineral content measurement ...
    • Comparison of the effect of feeding of crimped corn grain harvested with high moisture (about 30%) preserved by organic acid vs. crimped corn preserved by additive containing L. buchneri on the rumen fermentation, energy, protein and acid-base metabolism of high producing dairy cows under field condition 

      Molberg, Marie (2010)
      The aim of the study was to measure the effect of feeding crimped corn grain harvested with high moisture (about 30%) preserved by organic acids (trade name Kemisil) vs. crimped corn preserved by additive containing L. ...

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Böngészés

      A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

      Az én HuVetÁm

      Belépés

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV