• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Böngészség tárgyszó szerint 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészség tárgyszó szerint
  •   HuVetA kezdőlap
  • Böngészség tárgyszó szerint
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Böngészés tárgyszó szerint "Zsírsavak"

  • 0-9
  • A
  • B
  • C
  • D
  • E
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • K
  • L
  • M
  • N
  • O
  • P
  • Q
  • R
  • S
  • T
  • U
  • V
  • W
  • X
  • Y
  • Z

Rendezés:

Sorrend:

Találatok:

1-4 tétel 4 közül

  • cím
  • megjelenés éve
  • feltöltés éve
  • növekvő
  • csökkenő
  • 5
  • 10
  • 20
  • 40
  • 60
  • 80
  • 100
    • A béta-hidroxi-vajsav meghatározása tehenekben az ellés körüli időszakban 

      Török Miklós (2015)
      High productivity and high milk yield in dairy cows can be obtained by providing good nutrition, management and meeting the overall welfare and well-being requirements. The intermediary metabolism of dairy cows are very ...
    • Lehetőségek a tej konjugált linolsav-tartalmának emelésére (szakirodalmi összefoglaló) 

      Németh, Noémi (2009)
      Egyre növekvő érdeklődéssel fordul a tudomány az élelmiszerek konjugált linolsav (CLA)-tartalmának növelése felé, mert számos állatkísérletben antikarcinogén, antidiabetikus, csontképzést segítő, elhízás ellenes és ...
    • Opportunities in the modification of fatty acid composition of beef meat with feeding strategies focusing on the actual human dietetic requirements 

      Busuttil James (2015)
      In developing nations, meat of all types offers a means for reducing malnutrition and increasing food security while by those in the developed world, red meat, especially of ruminant origin is often viewed as a culprit in ...
    • Zsírkiegészítők hatása a brojlercsirkék növekedésére, testzsír összetételére, illetve redoxegyensúlyára 

      Bárkányi, Pál (2010)
      A diplomadolgozat tárgyát képező kísérlet célja a brojlercsirkék tápjában energiakiegészítésként használható különböző zsír- illetve olajforrások termelési paraméterekre, egyes szövetek zsírsav-összetételére valamint az ...

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV
       

       

      Böngészés

      A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

      Az én HuVetÁm

      Belépés

      DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
      Kapcsolat | Küldje el véleményét
      Theme by 
      Atmire NV