Show simple item record

dc.contributor.authorTörőcsik, Beatrix
dc.date.accessioned2023-08-16T10:41:31Z
dc.date.available2023-08-16T10:41:31Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10832/3510
dc.description.abstractA fagyasztott zöldségek felhasználása egyre gyakoribb a háztartásokban, hiszen időt, pénzt és energiát lehet megspórolni használatukkal. Elkészítésük során kiemelten fontos a megfelelő hőkezelés, hiszen még a gondos gyári előkészítés után is maradhatnak rajtuk termelési hely eredetű mikrobák, illetve a gépeken jelenlévő biofilm rétegben is elszaporodhatnak fakultatív patogének, amelyek ezután kontaminálják a terméket.en_US
dc.language.isohuen_US
dc.titleA Listeria monocytogenes előfordulása nyers és mikrohullámú sütőben hőkezelt gyorsfagyasztott zöldségekbenen_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record