A magyar halászati ágazat helyzete és állat-egészségügyi szabályozása, különös tekintettel a Koi herpesz-vírus betegségre és a pontyok tavaszi viraemiájára
dc.contributor.author | Danó, Éva | |
dc.date.accessioned | 2013-06-13T07:22:33Z | |
dc.date.available | 2013-06-13T07:22:33Z | |
dc.date.issued | 2013-06-13 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10832/856 | |
dc.language.iso | hu | en |
dc.subject | Halászat | en |
dc.subject | Fishing | en |
dc.subject | Halegészségügy | en |
dc.subject | Fish Health | en |
dc.subject | Herpeszvírusok | en |
dc.subject | Herpes Viruses | en |
dc.subject | Ponty | en |
dc.subject | Carp | en |
dc.subject | Magyarország | en |
dc.subject | Hungary | en |
dc.title | A magyar halászati ágazat helyzete és állat-egészségügyi szabályozása, különös tekintettel a Koi herpesz-vírus betegségre és a pontyok tavaszi viraemiájára | en |
dc.title.alternative | The position of the Hungarian fish production and its animal health legislation with special regard to Koi herpes virus diasease and spring viraemia of carp | en |
dc.type | Thesis | en |