• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The PSE problem. A case study of an Irish abbatoir

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
OgleRichardThesis.pdf (1.010Mb)
Dátum
2015
Szerző
Ogle Richard
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Pork is one of the world’s most popular meats with over 80 million tonnes produced annually. Pork output in Ireland increased by over 90% in the period from 1988 to 2002 and has been stable since then. As a result any decrease in quality has a major impact on the Irish economy. In this study the quality defect of PSE was investigated and its prevelance and economic impact in Ireland was determined.
URI
http://hdl.handle.net/10832/1457
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV