• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Opportunities in the modification of fatty acid composition of beef meat with feeding strategies focusing on the actual human dietetic requirements

Megtekintés/Megnyitás
James Busuttil thesis (447.3Kb)
Dátum
2015
Szerző
Busuttil James
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
In developing nations, meat of all types offers a means for reducing malnutrition and increasing food security while by those in the developed world, red meat, especially of ruminant origin is often viewed as a culprit in the development of diet-related non-communicable diseases.
URI
http://hdl.handle.net/10832/1491
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV