• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Antimicrobial effects of erythritol

Megtekintés/Megnyitás
Veit Kleine Büning Thesis (623.8Kb)
Dátum
2016
Szerző
Kleine Büning, Veit
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Sugar alcohols are a popular alternative to sugar. Especially erythritol shows to be an excellent substitute for sugar as it resembles almost the sweetness of sugar and unlike other sweeteners, it does not cause tooth decay. Increasing demand and the numerous properties of erythritol make it valuable for the food industry. In this study we investigated the antimicrobial effect of erythritol on different microorganisms frequently involved in problems of food safety by the measurement of the redox potential. The experiments were carried out at temperatures of 20, 26, 30 and 37 °C with Escherichia coli, Salmonella Tyhimurium, Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes while 0, 6, 12 and 18 % erythritol was supplemented to the broth respectively and the TTD (time to detection) was monitored.
URI
http://hdl.handle.net/10832/1819
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV