• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Antibiotic resistance via the consumption of meat

Megtekintés/Megnyitás
Anna Keeling, Thesis (1007.Kb)
Dátum
2017
Szerző
Keeling, Anna
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The following is a literature review on how the abuse and inappropriate use of antibiotics by both professionals and producers of food-producing animals has had an impact on human medicine, due to antibiotic resistance. It details the implications that the overuse of antibiotics has had on bacteria causing human diseases, including E. coli and MRSA. It also shows the repercussions that will occur in the future if changes cannot be made or if alternative therapies cannot be found. The review outlines the mechanisms of the resistance and how the resistant bacteria spread from the environment to, and between individuals, resulting in the eventual transmission to the public via the food chain. The mechanisms are displayed, in depth, how the bacteria develop and acquire resistance via a number of methods based on genetics or mechanics.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2169
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV