• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The prevalence of Campylobacter in farmed poultry meat and the key methods to reduce its prevalence and contamination status at a retail level

Megtekintés/Megnyitás
Philip McKervey, Thesis (2.889Mb)
Dátum
2017
Szerző
McKervey, Philip
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The aim was to investigate the prevalence of Campylobacter in poultry meat for human consumption. A positive sample was defined as one with a greater than 10 CFU/g bacterial count. Furthermore do levels of contamination (cfu/g) alter significantly between meat products (skin-on, skinned, whole carcass, offal etc). The research was conducted using a theoretical method which analysed three separate studies. Two of the studies came from an EU member state (Ireland and Italy) and one from China.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2188
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV