• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Literature Review on Establishment of Japanese Black Cattle (Wagyu) and Future Prospects of Its Industry

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Mai Tsujimoto, Thesis (1.692Mb)
Dátum
2019
Szerző
Tsujimoto, Mai
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
A term “Wagyu” can be divided into two words “Wa” and “Gyu”; “Wa” indicates Japan or Japanese culture and “Gyu” means Cattle in Japanese. Wagyu literally means “Japanese cattle.” Wagyu consist of four breeds; Japanese Black, Japanese Brown, Japanese Shorthorn, and Japanese Polled. Today, Wagyu often referred to the Japanese Black cattle, which are known for their high marbling intramuscular fat content, because they contribute to more than 95% of the beef products in Japan. Essentially, certain cattle that fulfill requirements such as purebred, can only be labeled as Wagyu, but it is not necessary the same standard outside of Japan. This paper is a review of developmental history of the Japanese Black Cattle and their breeding methods over the past years, also discussion regarding to future prospect of their breeding technology and industry.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2364
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV