• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
  • PhD Dissertations
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
  • PhD Dissertations
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Az otthoni sütési-főzési eljárások hatása a baromfihúsok kémiai és mikrobiológiai biztonságára, valamint minőségi jellemzőire

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Pleva Dániel disszertációja (3.817Mb)
Pleva Dániel disszertációja - tézisek (754.4Kb)
Pleva Dániel disszertációja - tázisek (angolul) (572.5Kb)
Dátum
2020
Szerző
Pleva, Dániel
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
The World Health Organization’s International Agency for Research on Cancer issued a statement in 2015 about the classification of red (mammalian) meats and meat products that caused alarm worldwide. Some processed products were placed in category 1, as proven human carcinogens, due to the formation of technological contaminants (nitrosamines, polycyclic aromatic hydrocarbons (PAH), heterocyclic amines (HCA)) during their production. These compounds can be formed by heat treatment, during home or catering cooking processes, such as grilling. At the same time, food-borne epidemics in recent years have shown that in order to establish microbiological safety, we need appropriate antimicrobial procedures, such as the application of heat treatment, both in the food industry and in food preparation at home or in restaurants.
URI
http://hdl.handle.net/10832/2561
Gyűjtemények
  • PhD Dissertations

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV