• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Hygiene, Herd-health and Vetetinary Ethology
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Állatorvostudományi Egyetem / University of Veterinary Medicine Budapest
  • Theses
  • Department of Animal Hygiene, Herd-health and Vetetinary Ethology
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Comparison of effect of preservative additive Crimpstore 2000S and additive containing Lactobacillus buchneri on the preservative quality of crimped corn grain harvested with high moisture (-30 %)

Megtekintés/Megnyitás
Farrell, Caroline Thesis (233.0Kb)
Dátum
2010
Szerző
Farrell, Caroline
Metaadat
Részletes rekord
URI
http://hdl.handle.net/10832/271
Gyűjtemények
  • Department of Animal Hygiene, Herd-health and Vetetinary Ethology

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV