• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Laktózmentes tejtermékek magyarországi piacának fejlődése

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (3.125Mb)
Dátum
2022
Szerző
Novinszky, Petra
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
A laktózérzékenység tüneteinek felismerése és a betegség diagnosztizálása ma Magyarországon gyors és hatékony. Az érintettek számára kézenfekvő megoldás a laktózmentes termékek fogyasztása. A laktózmentes tejtermékek 2018-2022. évek közötti forgalmazási adatsorainak elemzése és 2022. szeptemberi, élelmiszerláncoknál történt keresztmetszeti adatfelvétel révén ezen termékcsoport magyarországi helyzetéről kapunk információkat. A laktózmentes termékeket vásárlók attitűdje saját, keresztmetszeti, személyes kérdőíves módszerrel és egy korábbi, nagy elemszámú, reprezentatív felmérés elemzésével került felmérésre. A kutatási eredmények alapján következtetések és javaslatok kerültek megfogalmazásra a laktózmentes tejtermékek fogyasztásával kapcsolatban.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3433
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV