• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A laboratóriumban előállított húskészítmények, mint alternatív fehérjeforrások

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (1.433Mb)
Dátum
2022
Szerző
Petrovszki, Szonja Johanna
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
A szakdolgozatom fő témája a laboratóriumban előállított hústermékek ismertetése, az előállítás folyamatának bemutatása. Célom e termékek értékelése az alternatív fehérjeforrások között elfoglalt helye szempontjából. Felvázolásra kerülnek az elmúlt évtizedben felmerülő, a globális húsipart érintő problémák és kockázatok. Elemzem a hús- és fehérjefogyasztási szokásokban bekövetkezett változásokat, illetve a fogyasztói trendeket. A dolgozatomban tárgyalom a globális felmelegedés, a klímaváltozás és a húsfogyasztás közötti összefüggéseket.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3512
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV