• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Food hygiene aspects of subclinical mastitis: technological aspect and the quality of different milk products

Megtekintés/Megnyitás
Thesis (1.409Mb)
Dátum
2022
Szerző
Røstad, Julie
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Mastitis is one of the main diseases that causes large economic loss for farmers and can affect the quality of milk and dairy products. Mastitis is classified as clinical or subclinical depending on the presence of clinical signs or not. The main detection method for subclinical mastitis is with elevated SCC and the most common causative agents are bacteria, which can be environmental or contagious.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3517
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV