Navigáció kapcsolókkal
English
magyar
magyar
English
magyar
Belépés
Navigáció kapcsolókkal
Dokumentum megnyitása
HuVetA kezdőlap
Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
PhD Dissertations
Dokumentum megnyitása
HuVetA kezdőlap
Doktori Iskola / Doctoral (Phd) School
PhD Dissertations
Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Funkcionális élelmiszerek, kiemelten a laktózmentes tejtermékek vásárlási szokásainak és fogyasztásának vizsgálata
Megtekintés/
Megnyitás
Szabó_Erika_értekezés_final_2023.pdf (1.913Mb)
Tézisfüzet_Szabó_Erika_2023.pdf (943.0Kb)
Thesis Szabó_Erika_ENG_2023.pdf (733.9Kb)
Dátum
2023
Szerző
Szabó, Erika
Metaadat
Részletes rekord
URI
http://hdl.handle.net/10832/3595
Gyűjtemények
PhD Dissertations
Keresés a HuVetA-ban
Ez a gyűjtemény
Böngészés
A teljes HuVetÁ-ban
Kategóriák és gyűjtemények
A megjelenés éve szerint
Szerzők
Címek
Tárgyszavak
Ebben a gyűjteményben
A megjelenés éve szerint
Szerzők
Címek
Tárgyszavak
Az én HuVetÁm
Belépés