• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

The Media Depiction of the Kinder Chocolate Salmonella Outbreak Case

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (3.893Mb)
Dátum
2023
Szerző
Blaine, Anna
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
Food hygiene poses importance on today’s society and supports quality and safety assured food, supplied by food operators. Salmonella Typhimurium is a bacterium present in contaminated food products. It causes, primarily, gastrointestinal issues in children, elderly, pregnant and immunocompromised individuals. On the 15th of December 2021, a positive test for Salmonella Typhimurium was obtained in Ferrero’s factory in Arlon, Belgium. The factory, that produces Kinder chocolate products, temporarily shut, however, following negative tests for the bacterium days later, production restarted.
URI
http://hdl.handle.net/10832/3805
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV