Különböző fehérjetartalmú tápok hatása a házi tücsök növekedési ütemére és élettartamára
dc.contributor.author | Nahaji, Péter | |
dc.date.accessioned | 2024-08-27T08:49:39Z | |
dc.date.available | 2024-08-27T08:49:39Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10832/4004 | |
dc.description.abstract | Az alternatív fehérjeforrások, mint a rovarfehérje jelentősége világszerte növekszik. Az Európai Unióban a rovartartalmú élelmiszerek jelenleg az „új élelmiszerek” kategóriába tartoznak és takarmányozási célú felhasználásuknak is egyre bővülő jogi keretei vannak. Gazdaságos előállításuk egyik meghatározója az életkornak és fajnak legoptimálisabb takarmányozás alkalmazása. | en_US |
dc.language.iso | hu | en_US |
dc.title | Különböző fehérjetartalmú tápok hatása a házi tücsök növekedési ütemére és élettartamára | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
Files in this item
This item appears in the following Collection(s)
-
Theses
szakdolgozatok