Show simple item record

dc.contributor.authorNahaji, Péter
dc.date.accessioned2024-08-27T08:49:39Z
dc.date.available2024-08-27T08:49:39Z
dc.date.issued2023
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10832/4004
dc.description.abstractAz alternatív fehérjeforrások, mint a rovarfehérje jelentősége világszerte növekszik. Az Európai Unióban a rovartartalmú élelmiszerek jelenleg az „új élelmiszerek” kategóriába tartoznak és takarmányozási célú felhasználásuknak is egyre bővülő jogi keretei vannak. Gazdaságos előállításuk egyik meghatározója az életkornak és fajnak legoptimálisabb takarmányozás alkalmazása.en_US
dc.language.isohuen_US
dc.titleKülönböző fehérjetartalmú tápok hatása a házi tücsök növekedési ütemére és élettartamáraen_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record