• English
    • magyar
  • magyar 
    • English
    • magyar
  • Belépés
Dokumentum megnyitása 
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
  •   HuVetA kezdőlap
  • Diplomadolgozatok / Theses
  • Theses
  • Dokumentum megnyitása
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Opportunities for Reduction of Methane Emissions by using different Feed Ingredients in Ruminant Nutrition

Thumbnail
Megtekintés/Megnyitás
Thesis (974.3Kb)
Dátum
2024
Szerző
Shalom, Davina
Metaadat
Részletes rekord
Absztrakt
As the threat of global warming escalates, the livestock industry looks into exploring how different feed additives may reduce greenhouse gas emissions, namely methane gas. The reviews of various literature explore new and innovative nutritional additions in the daily rations of ruminant species that help reduce methane emissions significantly for the benefit of reducing greenhouse gases globally. Feed additives which suppress the enzyme that triggers methane production as well as those that modulate the rumen microbiome such as various species of algae, forages and specific essential oil blends are only some of the solutions that will be discussed in this review. Authorised feed additives on the market that are readily available and showing their effects will also be evaluated. In vitro and in vivo studies using different methods of experimenting will be discussed.
URI
http://hdl.handle.net/10832/4057
Gyűjtemények
  • Theses

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV
 

 

Böngészés

A teljes HuVetÁ-banKategóriák és gyűjteményekA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavakEbben a gyűjteménybenA megjelenés éve szerintSzerzőkCímekTárgyszavak

Az én HuVetÁm

Belépés

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Kapcsolat | Küldje el véleményét
Theme by 
Atmire NV